Acasă Actualitate Suporterii polonezi s-au bătut între ei în Centrul Vechi din Bucureşti

Suporterii polonezi s-au bătut între ei în Centrul Vechi din Bucureşti

-

Mai mulţi suporter polonezi s-au încăierat, în această după-amiază, într-un bar din Centrul Vechi al Capitalei, zeci de jandarmi intervenind pentru a îi despărţi. Potrivit Mediafax, trei suporteri polonezi au fost răniţi, şase persoane fiind duse la Secţia 14 de Poliţie.

„A fost un incident pe strada Franceză din Centrul Vechi. O altercaţie între suporterii polonezi. Până la acest moment, şase persoane au fost conduse la Secţia 14 Poliţie pentru identificare. A fost o altercaţie fizică, între suporterii polonezi. Jandarmi au intervenit şi au aplanat conflictul”, a declarat pentru sursa citată Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei.

Peste trei mii de poliţişti şi jandarmi asigură ordinea publică vineri, pe traseul suporterilor şi în zona Arenei Naţionale unde va avea loc meciul România-Polonia. Selecţionata ţării noastre continuă lupta pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2018 care va avea loc în Rusia.

ȘTIRI VIDEO GdS

Mihai Bălaşa şi Rică Neaga au prefaţat partida cu Astra Giurgiu

Universitatea Craiova a susţinut astăzi conferinţa de presă premergătoare întâlnirii cu Astra Giurgiu. La întâlnirea cu reprezentanţii mass-media au fost prezenţi fundaşul...