Acasă Actualitate Cioloş l-a felicitat pe vicepreşedintele ales al SUA, Michael Richard Pence

Cioloş l-a felicitat pe vicepreşedintele ales al SUA, Michael Richard Pence

-

Guvernul României a adresat astăzi felicitări Președintelui ales al Statele Unite ale Americii, Donald Trump, iar prim-ministrul Dacian Cioloș a adresat o scrisoare de felicitare vicepreședintelui ales al SUA, Michael Richard Pence, a anunţat Guvernul într-un comunicat.

Cu această ocazie, prim-ministrul Cioloş a subliniat importanța Parteneriatului Strategic dintre România și SUA, fundamentat pe valori și responsabilități împărtășite, ca fiind unul solid ce oferă premisele pentru dezvoltarea sa pe mai departe, în toate dimensiunile.

„România este și va rămâne un aliat și partener de încredere al SUA. Cooperarea dintre România și SUA contribuie la asigurarea securității comune și a întregii comunități transatlantice. Guvernul României va acorda pe mai departe o atenție sporită dezvoltării și aprofundării relațiilor bilaterale cu SUA pe dimensiunea economică, în baza oportunităților existente pentru avansarea prosperității comune”, se mai arată în comunicatul remis presei de Guvern.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscopul de weekend

Berbec Nivelul de energie fizică și mentală este foarte ridicat astăzi şi vă puteţi simți neliniștit toată dimineața. Sunt posibile cumpărături, vizite...