21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCampanie electorală în SUA: Trump, scos de pe scenă de bodyguarzi

Campanie electorală în SUA: Trump, scos de pe scenă de bodyguarzi

Candidatul republican la președinția SUA, Donald Trump, a fost scos de urgență de pe scenă de doi bodyguarzi sâmbătă seara, în timpul unui miting electoral la Reno, în statul Nevada, informează Agerpres.

Două gărzi de corp l-au prins pe Trump de umeri și l-au dus rapid în culise, în timp ce alți agenți au sărit pe un bărbat din primul rând al publicului. Acesta a fost ulterior îndepărtat sub escorta poliției, cu mâinile la spate.

Trump a revenit pe scenă după câteva minute și și-a continuat discursul, în uralele mulțimii. „Nu vom fi opriți niciodată”, a spus el. „Nimeni n-a spus că va fi ușor. Vreau să mulțumesc Secret Service”.

Un comunicat al Secret Service afirmă că incidentul a fost declanșat de un individ neidentificat din public, aflat chiar în fața scenei, care la un moment dat a strigat „Armă!”. El a fost imobilizat imediat de agenții serviciului și de polițiști din Reno. Secret Service și poliția anchetează incidentul, deși nu a fost găsită nicio armă asupra suspectului sau în imediata apropiere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS