7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDragoș Băsescu rămâne sub control judiciar pe cauțiune

Dragoș Băsescu rămâne sub control judiciar pe cauțiune

Dragoș Băsescu, nepotul fostului președinte Traian Băsescu, rămâne sub control judiciar pe cauțiune în dosarul în care a fost trimis în judecată pentru trafic de influență, decizia fiind definitivă, informează Agerpres.

Potrivit soluției pronunțate, astăzi, de Curtea de Apel București (CAB), instanța a admis contestația formulată de DNA împotriva deciziei Tribunalului București care, marți, a respins cererea procurorilor de menținere a măsurii preventive a controlului judiciar pe cauțiune dispusă prin ordonanța din data de 17.06.2015 a aceluiași parchet față de inculpatul Dragoș Băsescu, revocând măsura preventivă.

Dragoș Băsescu a fost trimis în judecată de DNA pentru trafic de influență.

Potrivit DNA, în 13 martie 2014, „Dragoș Băsescu, beneficiind de ajutorul lui Ciprian Nistor, i-a pretins unui om de afaceri (n.r. — Sandu Staicu), denunțător în cauză, 500.000 de euro pentru o soluție de respingere a arestării într-o contestație formulată de către DIICOT în dosarul ce îl privea și încă 500.000 euro atât pentru obținerea unei soluții favorabile în cauza respectivă, cât și pentru ridicarea sechestrului aplicat asupra bunurilor acestuia”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS