Acasă Actualitate Vladimir Putin i-a acordat cetățenie rusă lui Steven Seagal

Vladimir Putin i-a acordat cetățenie rusă lui Steven Seagal

-

Președintele rus a semnat un ordin prin care îi acordă cetățenia rusă actorului de origine americană Steven Seagal. Kremlinul a făcut oficial acest anunț printr-un comunicat de presă postat joi pe site-ul său, potrivit site-ului es.reuters.com. Seagal Steven Federic, născut la 10 aprilie 1952, este declarat în decret ca fiind naturalizat în Rusia.

Actorul a mai primit la începutul anului și cetățenie sârbă, după ce a deschis o școală de Aikido la Belgrad, și a avut mai multe întâlniri cu președintele Tomislav Nikoloc și prim-ministrul Aleksandar Vucic.

Odată făcută publică informația conform căreia, Steven a devenit cetățean rus cu acte în regulă, au apărut și primele glume pe internet, un internaut a glumit pe Twitter afirmând că dacă Președintele Trump va merge până la capăt în fuziunea cu Putin, actorul american ar putea fi noul ambasador al SUA la Moscova.

ȘTIRI VIDEO GdS

OLT: Fermierii controlați prin teledetecție încep să-și primească banii

Agenția de Plăți și Intervenții pentru Agricultură (APIA) Olt este în plină campanie de autorizare la plată a fermierilor care trebuie să-și primească banii, după ce, până la 1 decembrie 2019, aceștia au încasat în conturile deschise la bănci avansul care se acordă proprietarilor de teren care exploatează teren agricol.

Horoscop

Berbec Este o zi a cărei temă principală sunt veniturile obţinute în urma desfăşurării unei munci oficiale. Într-un anume fel, prietenii şi...