Acasă Actualitate Viena: Un tânăr a vrut să intre cu maşina în oameni, strigând...

Viena: Un tânăr a vrut să intre cu maşina în oameni, strigând „Alah e mare”

-

Poliţia austriacă a interogat un bărbat, de 21 de ani,  suspectat că face parte dintr-o grupare teroristă, după ce acesta ar fi încercat să lovească mai multe persoane cu maşina, la Viena, potrivit cbsnews.com.
Suspectul nu cooperează cu forţele de ordine, la o zi după ce a fost arestat, a anunţat vineri Thomas Keiblinger, purtător de cuvânt al poliţiei. Tânărul a fost arestat joi, după ce ar fi încercat să lovească cu maşina mai mulţi pietoni şi aproape că l-a atins pe unul dintre ei, a precizat Keiblinger. Potrivit unor martori, tânărul ar fi strigat „Allah este mare!” în arabă în timpul faptei. Poliţia a anunţat că bărbatul a urlat acelaşi lucru în timp ce era arestat. În maşină a fost găsit un exemplar de Coran, iar forţele de ordine au anunţat că analizează date din computerul suspectului. Identitatea tânărului nu a fost dezvăluită, în baza legislaţiei austriece cu privire la protecţia vieţii private.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.