Acasă Actualitate 50.869 de licitaţii monitorizate în 2016

50.869 de licitaţii monitorizate în 2016

-

În anul 2016, până la data de 28 septembrie, LICITATIA.RO a monitorizat 50.869 de licitaţii publice din România. Printre domeniile cu cele mai multe licitaţii monitorizate se află:
– Domeniul Licitaţii Construcţii şi reparatii cu 3.377 licitaţii monitorizate;
– Domeniul Licitaţii Lucrări Instalaţii cu 2.573 licitaţii monitorizate;
– Domeniul Licitaţii IT&C cu 4.667 licitaţii monitorizate .

Licitaţia cu valoarea cea mai mare, monitorizată de site-ul nostru în data de 19.05.2016, a fost organizată de catre OMV Petrom SA pentru furnizarea de material tubular pentru Industria Petrolieră. Valoarea estimată pentru această licitaţie a fost de 1.760.599.707 RON, fără TVA.
Zi de zi am răsfoit sute de ziare, am verificat mii de pagini web, pentru a oferi cel mai bun randament la investiţia făcută de clienţii noştri în Abonamentul la site-ul Licitaţia.ro.

Publicitate
Publicitate
Gazeta de Sud contribuie la dezvoltarea a sute de afaceri locale și transformă proiecte antreprenoriale în adevărate branduri.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.