Acasă Actualitate Accident pe A1, Bucureşti - Piteşti. Traficul a fost deviat

Accident pe A1, Bucureşti – Piteşti. Traficul a fost deviat

-

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că pe A1 București – Pitești traficul rutier este, în continuare, oprit la km 94, pe sensul de mers către Pitești, din cauza unui autotren care s-a răsturnat pe carosabil în această dimineață. Circulația este deviată de la km 94 al autostrăzii pe un drum județean, prin localitatea Căteasca, intrându-se pe autostradă la km 98.

Drumul județean pe care a fost deviată circulația rutieră nu are capacitatea de a prelua valorile de trafic de pe autostradă, și din această cauză la km 94 (unde se aplică devierea) s-a format o coloană de autovehicule, în mișcare (se circulă cu viteză redusă).

Conducătorii auto care încheie coloana formată trebuie să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei care se apropie din spate să frâneze din timp.

Nicio persoană nu a fost rănită în urma acestui eveniment rutier.

ȘTIRI VIDEO GdS

Şoferul care a ucis cinci persoane, fără drept de circulaţie

Judecătorii au repins prelungirea dreptului la circulaţie în cazul unui şofer de tir, implicat în accidentul mortal din aprilie 2017, în urma căruia a pierit o familie întreagă. În acelaşi accident şi-a pierdut viaţa şi craioveanul Mihai Bobocică, antrenor emerit de tenis de masă.