9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDe la 1 ianuarie scad tarifele la biletelor de tren

De la 1 ianuarie scad tarifele la biletelor de tren

CFR Călători a anunţat că, din data de 1 ianuarie, tarifele biletelor scad cu aproximativ 4 % ca urmare a intrării în vigoare a prevederilor Codului Fiscal privind reducerea TVA la 20%.
Biletele pot fi cumpărate: Online * de pe www.cfrcalatori.ro; De la automatele XsellKiosk din gări; De la automatele ZebraPay; Direct de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR; De la distribuitori autorizați (agenții de turism).
La cumpărarea online, tipărirea biletului nu este obligatorie, clientul fiind identificat în tren doar pe baza cărţii de identitate şi al ID-ului de bilet.

Înainte de efectuarea călătoriei, pasagerii trebuie să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.  Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să sune la numerele de telefon 021/9521 (pentru traficul intern), 021.314.5528 (pentru traficul internațional Gara de Nord București) sau să se adreseze personalului din stații.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS