15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDolj: Șoferi prinși băuți la volan în prima și a doua zi de Crăciun

Dolj: Șoferi prinși băuți la volan în prima și a doua zi de Crăciun

Mai mulți șoferi doljeni s-au ales cu dosare penale în primele două zile de Crăciun, după ce au fost prinși conducând băuți pe drumurile publice. Astfel, potrivit reprezentanților IPJ Dolj, în seara de 25 decembrie, polițiștii din Segarcea l-au depistat pe Paul Rădulescu, de 37 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism Tico având o alcoolemie de 0.79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeași seară, polițiștii din Poiana Mare l-au oprit în trafic pe Mironaș Marcu, de 58 de ani, din comuna Rast. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o alcoolemie de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tot în prima zi de Crăciun a fost depistat băut la volan un tânăr din Segarcea. Este vorba de Alexandru Dragu, de 19 ani, care s-a urcat la volan având o alcoolemie de 0.56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A doua zi de Crăciun, alți doi șoferi s-au ales cu dosare penale pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturtilor alcoolice. Astfel, polițiștii din Calafat au oprit pentru control un autoturism condus de bucureșteanul Demostene Gheorghe, de 43 de ani. În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că bărbatul avea o alcoolemie de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tot sâmbătă, în Bechet, polițiștii l-au depistat conducând băut pe Nicolae Casapu, de 64 de ani, din localitate. În cazul acestuia, aparatul etilotest a indicat o alcoolemie de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii doljeni au precizat că pe numele celor cinci peroane au fost întocmite dosare penale pentru comiterea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

 

 

 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS