11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAdministraţia Prezidenţială are un nou site

Administraţia Prezidenţială are un nou site

Administraţia Prezidenţială a lansat, marţi, un nou site al Preşedinţiei, care introduce o nouă secţiune, de unde pot fi adresate mesaje preşedintelui Klaus Iohannis, acesta susţinând că îşi doreşte o instituţie deschisă către cetăţeni.

Anunţul privind deschiderea noului site a fost făcut pe pagina de Facebook a preşedintelui.

„Noul site al Administraţiei Prezidenţiale este online. Cu un design modern şi o interfaţă prietenoasă, vreau ca acest site să fie un pas spre o comunicare mai eficientă cu fiecare dintre dumneavoastră. Am iniţiat această platformă pornind de la următoarele principii: mai multă transparenţă, navigare facilă, comunicare integrată. Îmi doresc o Administraţie Prezidenţială funcţională şi deschisă către cetăţeni, iar noul site are o pagină dedicată unde îmi puteţi transmite mesajele voastre. Vă invit pe noul Anunţul privind deschiderea noului site a fost făcut pe pagina de Facebook a preşedintelui.
Noul site vine cu o interfaţă total schimbată şi cu noi funcţii. Principala modificare se referă la o secţiune nouă, intitulată „Scrie-i preşedintelui”, de unde pot fi trimise mesaje către Klaus Iohannis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS