8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateProgramul România-Serbia 2014-2020: Noul termen pentru depunerea propunerilor de proiecte este 1 februarie 2016

Programul România-Serbia 2014-2020: Noul termen pentru depunerea propunerilor de proiecte este 1 februarie 2016

Comitetul Comun de Monitorizare al Programului Interreg IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia a aprobat, astăzi, prin procedură scrisă, eratele la ghidurile aplicantului pentru primul apel pentru propuneri de proiecte (inclusiv pentru proiectele strategice).

Eratele aduc o serie de clarificări necesare potenţialilor beneficiari cu privire la modul de completare a formularului aplicativ, bugetul proiectului şi condiţiile de eligibilitate a aplicanţilor, precum şi o prelungire a termenului limită pentru depunerea  propunerilor de proiecte.

Programul Interreg IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Serbia a fost aprobat de către Comisia Europeană în data de 6 august 2015, iar primul apel pentru propuneri de proiecte a fost lansat în data de 15 septembrie 2015 şi are un buget de aproximativ 50 mil. euro,  din care  aproximativ 22 mil. euro vor fi dedicate proiectelor strategice. Noul termen pentru depunerea propunerilor de proiecte, conform eratelor, este 1 februarie 2016, în timp ce termenul pentru proiectele strategice rămâne 15 martie 2016.

Potențialii beneficiari, precum și toți cei interesați de cooperarea transfrontalieră româno-sârbă în cadrul Programului Interreg IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Serbia pot accesa ghidurile aplicantului pentru primul apel pentru propuneri de proiecte (inclusiv pentru proiectele strategice)  accesând secțiunea 2014-2020 din cadrul site-urilor: www.brct-timisoara.ro și www.romania-serbia.net.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS