14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDolj: Cumpărături de Moş Nicolae încheiate cu dosare penale

Dolj: Cumpărături de Moş Nicolae încheiate cu dosare penale

Mai multe persoane au sustras, ieri, în Ajun de Moş Nicolae, diverse bunuri din magazinele din Craiova şi din judeţul Dolj.

Astfel, la ora 14.45, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșoveni au fost sesizaţi de agenți de pază ai unui hypermarket, din comuna Cârcea, cu privire la faptul că au depistat depistat un bărbat care a sustras un telefon mobil în valoare de aproximativ 850 lei.
Polițiștii ajuși la fața locului l-au identificat pe Vasile M., de 41 ani, din comuna Borca, județul Neamt. Prejudiciul cauzat a fost recuperat prin achitarea contravalorii bunului sustras.

Tot ieri, la ora 16.45, polițiștii Secției 1 Craiova au fost sesizați de către agenți de pază din cadrul unui hypermarket cu privire la faptul că au surprins două tinere care au sustras mai multe bunuri din interiorul magazinului. Polițiștii le-au identificat pe B.F., 16 ani, din Craiova şi I.D., 16 ani, din comuna Voineasa, judeţul Olt, care au sustras bunuri din incinta magazinului în valoare de peste 300 lei.

Aseară, polițiștii Secției 1 au fost solicitați de un alt echipaj de pază din cadrul unui hypermarket craiovean cu privire la faptul că au prins un minor care a sustras un telefon mobil în valoare de 3200 lei.Polițiștii craioveni l-au identificat pe D.G., de 17 ani, din Craiova, astfel că telefonul mobil a fost recuperat și restituit magazinului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS