22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate42 de infracțiuni economice descoperite în ultima săptămână

42 de infracțiuni economice descoperite în ultima săptămână

Polițiștii specializați în investigarea criminalității economice au constatat, în perioada 27 noiembrie- 3 decembrie, un număr de 42 de infracțiuni economice, de comiterea cărora sunt bănuite 54 de persoane, informează un comunicat al IGPR remis, sâmbătă, după cum anunță Agerpres.

”În ultima săptămână, sub coordonarea Direcției de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, polițiștii au continuat acțiunile pentru protejarea mediului de afaceri împotriva ilegalităților economice. În perioada 27 noiembrie — 3 decembrie, polițiștii specializați în investigarea criminalității economice au constatat 42 de infracțiuni economice, de comiterea cărora sunt bănuite 54 de persoane. Polițiștii au constatat 9 infracțiuni de evaziune fiscală, 9 înșelăciuni, 8 infracțiuni prevăzute de Legea nr. 86/2006 privind Codul Vamal, 4 fapte la Legea nr. 571/2003 privind Codul Fiscal și 3 infracțiuni la Legea nr. 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice”, se menționează în comunicatul citate de Agrepres.

De asemenea, polițiștii au constatat câte două fapte de uz de fals, contrabandă, fals material în înscrisuri oficiale și de spălare a banilor, precum și o faptă de corupție (dare de mită).

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS