Acasă Actualitate Cei trei şefi ai ISU Bucureşti suspendaţi din funcţii, audiaţi la DNA

Cei trei şefi ai ISU Bucureşti suspendaţi din funcţii, audiaţi la DNA

-

Şefii ISU Bucureşti-Ilfov – inspectorul şef colonel Mihai Mirel Guţă, prim-adjunctul Orlando Schiopu şi adjunctul Giani Aldoiu -, care au fost suspendaţi din funcţii la aproape o lună de la tragedia din Colectiv, sunt audiaţi, în această seară, la DNA, potrivit Mediafax.

Potrivit unor surse judiciare, procurorii militari din DNA îi audiază, în această seară, pe cei trei reprezentanţi ai conducerii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti – Ilfov suspendaţi în dimineaţa acestrei zile.

Aceştia au fost citaţi şi sunt audiaţi ca martori, au precizat sursele citate.

Cei trei au fost suspendaţi din funcţii după apariţia unei adrese trimise de organizatorul de evenimente Emagic către Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), în care se cerea un punct de vedere privind organizarea în fabrica Pionierul şi în clubul Colectiv a unui festival de muzică la care erau aşteptaţi 2.000 de oameni. Adresa a fost înaintată ISU Bucureşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

Prima investiție realizată de un rezident al High-Tech Industry Park (HTIP) la Craiova

Vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Dolj Cosmin Vasile a participat, miercuri după-amiază, la evenimentul prilejuit de inaugurarea primei investiții realizate de un rezident...