Ministerul Afacerilor Externe reiterează cetăţenilor români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, necesitatea respectării indicaţiilor poliţiei locale în perioada aplicării  măsurilor de securitate instituite de autoritățile britanice.
Astfel, cetăţenii români sunt îndrumaţi să respecte recomandările emise de autorităţile britanice abilitate, în special de Poliţia Metropolitană, care se regăsesc în pagina dedicată de Internet http://content.met.police.uk/Site/terrorism.
Ministerul Afacerilor Externe reaminteşte cetăţenilor români care se află sau călătoresc în străinătate că pot accesa aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertaţi, în cazul în care apar situaţii speciale.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.