11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrognoza meteo pentru vineri

Prognoza meteo pentru vineri

Meteorologii anunţă că vineri, valorile termice vor marca o scădere în cea mai mare parte a ţării, dar se vor menţine peste mediile climatologice, cu precădere în regiunile sudice. Ziua, cerul va fi variabil, dar în Câmpia de Vest, iar la începutul intervalului pe arii restrânse şi în restul teritoriului vor fi nori de nivel jos sau ceaţă.

Noaptea, nebulozitatea va cuprinde cea mai mare parte a ţării, iar la câmpie, local, va reapărea ceaţa. Izolat vor fi condiţii de burniţă, sau, în nord-vest, de ploaie slabă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte, în Moldova şi pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 11 şi 21 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 şi 10 grade, mai scăzute în depresiuni.

Vremea la munte

Valorile termice vor marca o scădere uşoară faţă de ziua precedentă, dar vor fi în continuare mai ridicate decât cele normale pentru a doua decadă a lunii noiembrie. Cerul va fi variabil, cu înnorări şi izolat ploi slabe, în special în masivele nordice. Vântul va avea intensificări pe creste, mai ales în partea a doua a intervalului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS