25.1 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateProfesorii de religie din Capitală, băgați în ședință în urma declarațiilor făcute despre tragedia din Colectiv

Profesorii de religie din Capitală, băgați în ședință în urma declarațiilor făcute despre tragedia din Colectiv

Inspectoratul Școlar al Municpiului București s-a seziat în urma declarațiilor unor profesori de relige cu privire la tragedia din Colectiv. Potrivit b1.ro, purtătorul de cuvând al instituției, Marian Banu, a declarat că toți profesorii de religie din Capitală au fost convocați la ședință pentru lămurirea situației.

„A fost o întâlnire a tuturor profesorilor de religie din București cu caracter metodic. Întâlnirea a fost inițiată de IȘMB. Ședința s-a referit la părerile personale ale unor profesori de religie. Este vorba de trei profesori. A fost o întâlnire necesară pentru a fi clarificate mai multe modalități legate de prezentarea în rândul elevilor a unor aspecte legate de aceste momente. Toți participanții s-au desolidarizat într-un fel sau altul sau nu au fost de acord cu aceste interpretări personale”, a afirmat Banu.

Profesorii care zilele trecute au împărțit pliante copiilor în care li se spune că prin ascultarea muzicii rock intri sub acţiunea duhurilor necurate nu au fost însă sancționați. „Nu sunt prevăzute sancțiuni. Nu se pune problema sancționării, ci mai mult a clarificării unor aspecte metodice”, a arătat Banu.

După tragedia de la Colectiv, elevii din mai multe școli din București au aflat la ora de Religie că tinerii care au pierdit în incendiu și-au meritat soarta pentru că ascultau muzică rock, pentru că frecventau cluburi și pentru că sărbătoreau Halloween-ul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS