Acasă Actualitate Alina Gorghiu: Miniştrii vor fi oameni fără carnet de partid, vor fi...

Alina Gorghiu: Miniştrii vor fi oameni fără carnet de partid, vor fi specialişti

-

Premierul desemnat, Dacian Cioloş, s-a întâlnit, azi- dimineaţă, cu copreşedinţii PNL, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga. Potrivit HotNews, după întâlnire, Alina Gorghiu a declarat că în discuţii a existat “o premisa foarte clară, miniştrii vor fi oameni care nu au carnet de partid, vor fi specialişti”. Întrebaţi despre eventuale propuneri pentru viitorul cabinet, Gorghiu a spus că nu s-a discutat deloc despre nume, Vasile Blaga adăugând că „sâmbătă sau duminică vom discuta şi cu lista de miniştri în faţă”. În acest moment abia demarează discuţiile despre formarea cabinetului, a spus Gorghiu, apreciind că Dacian Cioloş „se va descurcă foarte bine, cu atenţie la selecţia miniştrilor, secretarilor de stat, proiectelor cu care va veni în faţă Parlamentului”.

„Cred că este normal că un prim-ministru desemnat să discute cu liderii partidelor parlamentare, este absolut firesc să se discute”, a comentat, la Parlament, vicepreşedintele PNL Eugen Nicolăescu. Liderul liberal a admis că este posibil să se discute şi nume de persoane pentru viitorul Guvern, şi a apreciat că „probabil premierul desemnat încearcă să caute nucleul pe care se poate baza, de acţiuni, de propuneri şi de oameni”.

ȘTIRI VIDEO GdS

Amendaţi pentru folosirea telefonului mobil la volan

Poliţiştii de la Rutieră au dat primele amenzi şoferilor depistaţi folosind telefonul mobil la volan. Asta după ce, de sâmbătă, pot fi sancţionaţi cei care scriu mesaje, transmit live, filmează sau vorbesc la telefon în timpul condusului.

Horoscop

Berbec Debutul săptămânii vă aduce multă energie şi dorinţă de a vă implica în tot felul de activităţi. Energia de care daţi...

Bancul zilei

Un om de afaceri are un accident de maşină şi vine poliţistul să facă proces-verbal. Afaceristul: Ce nenorocire!… Mercedesul...