17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateIncendiu de proporţii la o fabrică de pâine din Braşov

Incendiu de proporţii la o fabrică de pâine din Braşov

O puternică deflagraţie a avut loc în această seară la o fabrică de pâine din Braşov, din apropierea stadionului Tineretului, unde se desfăşura meciul dintre echipa locală şi CSM Râmnicu Vâlcea. Incendiul se manifestă cu putere la etajul doi al clădirii şi potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Braşov la faţa locului se află patru autospeciale şi mai multe echipaje SMURD. Deoacamdată nu se ştie câte persoane ar putea fi rănite.

George Scripcaru, primarul Braşovului, a declarat că deocamdată sunt trei răniţi în deflagraţia de la Fabrica de pâine Vel Pitar.

La această oră sunt 9 autospeciale cu apă şi spumă, 12 SMURD-uri şi ambulanţe 20.25 Cinci persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean Clinic de Urgenţă Braşov. Se pare că ar fi explodat cuptorul şi un laborator.
Raed Arafat, secretar de stat în MAI: „10 persoane sunt prinse sub dărîmturi. A fost o explozie serioasă, situaţia este foarte gravă. Pompierii încă lucrează, s-a activat centrul de comandă de la Minister. Avem trei elicoptere pregătite pentru a prelua răniţii, două la Bucureşti, unul la Mureş. Planul roşu de intervenţie în forţă a fost activat. În mod normal ar trebui ca gazele să fi fost deja oprite. La Braşov există o secţie de Chirurgie Plastică şi se poate ocupa de arşi dacă este cazul”,

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS