Şapte autoturisme au fost repartizate poliţiştilor vâlceni,  pentru a fi folosite în misiunile rutiere, desfăşurate pentru siguranţa participanţilor la trafic.

Autospecialele nou intrate în dotarea IPJ Vâlcea sunt prevăzute cu sisteme optico – acustice destinate activităţilor de poliţie rutieră şi vor contribui la salvarea de vieţi, creşterea siguranţei rutiere şi la o mai bună monitorizare şi fluidizare a traficului rutier, fiind utilizate în municipiul Râmnicu Vâlcea şi pe principalele drumuri naţionale din judeţ.

De asemenea, au fost prevăzute sumele de bani necesare pentru montarea sistemelor optico-acustice pe autospecialele intrate în dotarea I.P.J. Vâlcea în cursul anului 2015 şi distribuite structurilor de ordine publică.

Întregul efort de îmbunătăţire a mobilităţii Poliţiei Române are ca beneficiar final cetăţenii, astfel încât întreaga comunitate să beneficieze de un serviciu poliţienesc de calitate.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.