10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateElena Udrea poate fi reţinută

Elena Udrea poate fi reţinută

Elena Udrea a primit miercuri seară decizia renumărării voturilor prin care s-a decis că poate fi reţinută pentru 24 de ore, dar nu şi arestată. Deputata a explicat că nu va contesta votul, dar că decizia i se pare „o poveste de destin” şi o chestiune „strigătoare la cer”.
Elena Udrea a mărturisit că vrea să poarte din nou cătuşe, pentru că „dacă e circ, să fie până la capăt”.
„Ce mi se întâmplă e o poveste de destin. Nu am crezut că se va vota a treia arestare, e strigător la cer, ce pericol sunt eu acum, dacă sunt liberă din mai, ce pericol sunt eu pentru societate? Ăsta e circ, nu justiţie! Imaginea Parlamentului are de suferit cu aceste cereri şi cu circul care se face în jurul lor. Am sute de telefoane primite, nu am discutat cu nimeni până acum. Vreau să fiu reţinută şi să port din nou cătuşe, să fie circ până la capăt. Au dat-o ca la rabin: să fie una pentru procuror, una şi pentru Udrea. Nu contest votul”, a explicat Udrea.

Deputaţii au decis să renumere voturile din cazul cererii pentru reţinerea Elenei Udrea, după ce unii deputaţi au introdus mai multe bile într-o singură urnă. După renumărare, au existat 115 voturi pentru arestarea Elenei Udrea, insuficiente şi 123 de voturi pentru reţinerea sa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS