3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMehedinţi: Poliţiştii au aplicat peste 600 de sancțiuni contravenționale în weekend-ul trecut

Mehedinţi: Poliţiştii au aplicat peste 600 de sancțiuni contravenționale în weekend-ul trecut

În ultimele 72 de ore ofiţerii şi agenţii de poliţie rutieră din mehedinţi au continuat activitățile preventive prin care au urmărit conştientizarea conducătorilor de autovehicule și a pasagerilor asupra importanţei utilizării centurii de siguranţă, respectarea prevederilor legale privind circulaţia pietonilor, viteza, depăşirea, starea tehnică a autovehiculelor și consumul de alcool.

Poliţiştii au controlat 671 de autovehicule si au legitimat un număr de 694 persoane, constatând un număr de 602 abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Au fost sancţionaţi 74 de şoferi care nu purtau centura de siguranţă, 236 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru depășirea limitei legale de viteză, 20 conducători auto au fost sancționați pentru lipsa documentelor, 24 pietoni pentru traversări neregulamentare iar 27 șoferi pentru defecțiuni tehnice constatate. Valoarea abaterilor constatate este de 129.180 lei. Poliţiştii au reţinut în vederea suspendării sau anulării 26 permise de conducere și au retras 12 certificat de înmatriculare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS