16.7 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateIoan Niculae poate fi eliberat condiționat, însă decizia nu e definitivă

Ioan Niculae poate fi eliberat condiționat, însă decizia nu e definitivă

Judecătoria Găești a decis, miercuri, că omul de afaceri Ioan Niculae, care execută din aprilie o pedeapsă de doi ani și șase luni de închisoare în dosarul „Mită la PSD”, poate fi eliberat condiționat, scrie Agerpres. Hotărârea nu este definitivă.

Instanța a admis, astfel, propunerea de eliberare condiționată formulată de Comisia de eliberare condiționată din cadrul Penitenciarului Găești.

Tribunalul Dâmbovița a respins definitiv, pe 22 septembrie, cererea de eliberare condiționată depusă de omul de afaceri Ioan Niculae, care execută în Penitenciarul Găești o pedeapsă de doi ani și șase luni de închisoare în dosarul „Mită la PSD”. Omul de afaceri Ioan Niculae a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel București, pe 2 aprilie, la doi ani și șase luni închisoare cu executare, iar fostul președinte al Consiliului Județean Brăila Gheorghe Bunea Stancu a primit trei ani închisoare cu executare, în dosarul „Mită la PSD”.

Ioan Niculae, acționar principal al grupului Interagro SA, este acuzat de complicitate la fals în înscrisuri sub semnătură privată.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS