8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCea mai amplă campanie de educaţie rutieră a Poliţiei Române, premiată în SUA

Cea mai amplă campanie de educaţie rutieră a Poliţiei Române, premiată în SUA

(Foto: presalocala.com)
(Foto: presalocala.com)

Cea mai amplă campanie socială de educaţie rutieră a Poliţiei Române, intitulată „Verde la educaţie pentru circulaţie”, a fost premiată în Statele Unite ale Americii, se arată într-un comunicat transmis agenţiei Mediafax. Campania socială „Verde la educaţie pentru circulaţie” a fost implementată de Poliţia Română, în parteneriat cu un lanţ de magazine care funcționează la nivel național. Obiectivul ei a fost prevenirea accidentelor rutiere în rândul copiilor, prin conştientizarea acestei probleme şi corecta informare a celor mici, în vederea reducerii numărului de accidente, pe termen lung. Campania a fost desemnată câştigătoare în cadrul Premiilor de Responsabilitate Socială (PR Daily Corporate Social Responsibility Awards 2014), la categoria cel mai bun eveniment de responsabilitate de socială („Best CSR Event”).

Campania „Verde la educaţie pentru circulaţie” s-a derulat printr-o serie de activităţi, în cadrul cărora poliţiştii rutieri le-au oferit copiilor recomandări privind cele mai importante reguli pe care trebuie să le respecte atunci când merg singuri la şcoală, la magazin sau la locul de joacă. Cei peste 30.000 de copii au învățat semnele de circulaţie, au luat parte la jocuri interactive, în care agenţii de circulaţie i-au invitat pe cei prezenţi într-un orăşel miniatural, pentru a pune în aplicare informaţiile acumulate, iar la final au fost recompensaţi cu premii.

Competiţia „Corporate Social Responsibility” din SUA se numără printre cele mai cunoscute iniţiative de premiere din domeniu, urmărind să promoveze campaniile cele mai creative din întreaga industrie de relații publice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS