19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Circulaţia rutieră închisă temporar în centrul oraşului

Craiova: Circulaţia rutieră închisă temporar în centrul oraşului

(Foto: rador.ro)
(Foto: rador.ro)

Primăria Municipiului Craiova anunţă că se vor impune câteva restricţii temporare de circulaţie rutieră, în vederea desfăşurării spectacolului de Revelion 2015 . Astfel, astăzi de la ora 10.00 până pe data de 01.01.2015, ora 06.00,  se va închide circulaţia rutieră pe strada A.I. Cuza, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu strada Arieş şi intersecţia cu strada C.S.Nicolaescu Plopşor, respectiv cu strada Romul.

De asemenea tot începând de astăzi ora 21.00, până pe data de 01.01.2015, ora 06.00, se va închide circulaţia rutieră pe următoarele străzi: Strada Popa Şapcă; Strada A.I. Cuza, tronsonul cuprins între intersecţia cu strada Unirii şi intersecţia cu strada C.S.Nicolaescu Plopşor, respectiv cu strada Romul; Strada Unirii, tronsonul cuprins între intersecţia cu strada Mihai Viteazul şi intersecţia cu strada A.I. Cuza.

În situaţia în care autovehiculele staţionate în parcările amenajate pe sectoarele de drum restricţionate obstrucţionează buna desfăşurare a activităţilor, aceste autovehicule vor fi ridicate şi relocate pe amplasamente din zonele aflate în imediata apropiere, mai informează Primăria Municipiului Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS