7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBucureşti: Cursele de pe Aeroportul Henri Coandă au întârzieri între 30 de minute şi o oră

Bucureşti: Cursele de pe Aeroportul Henri Coandă au întârzieri între 30 de minute şi o oră

Mai multe aeronave de pe Aeroportul Henri Coandă au azi întârzieri la decolare între 30 de minute şi o oră, în urma operaţiunilor de înlăturare a gheţii, nici o cursă nefiind anulată din cauza vremii, a anunţat Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfăşoară normal, în condiţii de iarnă, a precizat CNAB, într-un comunicat de presă, potrivit Mediafax.
Nici o cursă nu este anulată pe Aeroportul Henri Coandă din cauza vremii, dar zborurile pot avea întârzieri de aproximativ 30 de minute la decolare, iar în unele cazuri chiar şi de o oră, din cauza operaţiunilor de degivrare. „Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiţii optime şi sunt asigurate condiţiile pentru desfăşurarea în deplină siguranţă a operaţiunilor aeriene”, se mai arată în comunicatul CNAB.

Pasagerii pot afla informaţii despre situaţia zborurilor de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă pe site-ul www.bucharestairports.ro/otp.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS