Acasă Actualitate Opt fraţi înjunghiaţi mortal, descoperiţi într-o casă din Australia

Opt fraţi înjunghiaţi mortal, descoperiţi într-o casă din Australia

-

Cadavrele a opt copii cu vârste cuprinse între 18 luni şi 15 ani şi o femeie rănită au fost găsite vineri într-o casă din Cairns, în nord-estul Australiei, a anunţat poliţia, iar presa scrie că au fost înjunghiaţi.

„Anchetatorii de la Cairns au anunţat că a avut loc o crimă şi că au deschis o anchetă cu privire la moartea a opt copii în această (vineri) dimineaţă”, a declarat poliţia australiană.

O femeie în vârstă de 34 de ani a fost găsită rănită în această casă din Menoora, la zece minute de centrul Cairns, în statul Queensland (nord-est). Starea ei este stabilă şi era audiată de către anchetatori, potrivit poliţiei.

Vara sa Lisa Thaiday a declarat că femeia este mama copiilor. Ei au fost găsiţi morţi de către fratele lor mai mare, în vârstă de 20 de ani, a spus ea, citată de agenţia australiană de presă.

Mai multe publicaţii australiene scriu că cei opt copii au murit după ce au fost înjunghiaţi cu o armă albă. Cotidianul local Cairns Post scrie că ar fi fost, de asemenea, sufocaţi. Poliţia nu a confirmat aceste informaţii.
Autoritățile spun că nu există motive ca populația să se panicheze. Metropola australiană Sydney a fost, săptămâna aceasta, scena unei luări de ostatici care s-a încheiat sângeros.

ȘTIRI VIDEO GdS

Alex Cicâldău: Exersez foarte mult la antrenamente loviturile libere

Mijlocașul formației Universitatea Craiova, Alexandru Cicâldău, a declarat după meciul cu FC Voluntari, că golul marcat din lovitură liberă nu este întâmplător.