Acasă Actualitate Constanţa: Un elicopter SMURD s-a prăbuşit în Lacul Siutghiol

Constanţa: Un elicopter SMURD s-a prăbuşit în Lacul Siutghiol

-

(Foto: smurd.ro)
(Foto: smurd.ro)

Un elicopter SMURD s-a prăbuşit în Lacul Siutghiol din staţiunea Mamaia, judeţul Constanţa, transmite Realitatea TV. Elicopterul, la bordul căruia se afla un echipaj format din patru persoane fusese solicitat să intervină în judeţul Tulcea. Accidentul s-a produs în jurul orei 16:20. Potrivit prefectului judeţului Constanţa, cei patru membri ai echipajului – pilot, copilot, un medic şi o asistentă – au sărit din elicopter înainte de prăbuşire. Potrivit Realitatea TV, una dintre persoane a fost scoasă din apă şi este resuscitată, iar celelalte trei sunt în continuare căutate în Lacul Siutghiol.

Jurnaliştii de la Agerpres.ro, care citează autorităţile locale, scriu că elicopterul ar fi transportat un pacient la Spitalul Județean Constanța. În aceste momente, la locul prăbuşirii intervin pompierii și scafandrii, fiind pregătite echipaje ale Ambulanței.

Oana OLARU
Oana OLARU
Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.