Acasă Actualitate Bal Vienez la Craiova

Bal Vienez la Craiova

-

Peste două sute de persoane au participat, sâmbătă seara, la Balul Vienez organizat de Asociţia Craiova Capitală Culturală Europeană 2021. În costume de gală, şi-au făcut apariţia oameni de afaceri, reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene, oameni de cultură şi jurnalişti. Nu au lipsit valsurile, muzica specifică, precum şi licitaţiile. Obiectivul evenimentului a fost acela de a se strânge fonduri private pentru susţinerea proiectelor care să facă din Craiova  capitală culturală europeană.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.