10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Semafoarele pe relaţia Calea Bucureşti - Calea Severinului vor funcţiona în sistem corelat

Craiova: Semafoarele pe relaţia Calea Bucureşti – Calea Severinului vor funcţiona în sistem corelat

(Foto: ziarelive.ro)
(Foto: ziarelive.ro)

Primăria municipiului Craiova anunţă că în această săptămână demarează lucrările de racordare la sistemul de funcţionare corelată a semafoarelor situate pe relaţia Calea Severinului – bulevardul Nicolae Titulescu – Calea Bucureşti. Mâine se va face preluarea în sistemul de funcţionare corelată a actualelor intersecţii semaforizate, respectiv Calea Severinului cu strada Maria Tănase, Calea Bucureşti cu strada Petre Ispirescu şi Calea Bucureşti cu strada Sărarilor, care vor funcţiona după diagrame de lucru modificate, adaptate sistemului corelat.

De asemenea, vor fi puse în funcţiune instalaţii de semaforizare la intersecţiile Calea Severinului cu Bulevardul Tineretului, Bulevardul Nicolae Titulescu cu strada Opanez şi pe Calea Bucureşti, la trecerea pentru pietoni din dreptul blocului A12. Aceste semafoare vor fi şi ele incluse în sistemul de funcţionare corelată.

Miercuri, în data de 10 decembrie, vor fi puse în funcţiune, în vederea includerii în sistemul corelat, instalaţiile de semaforizare pentru intersecţiile Bulevardul Nicolae Titulescu şi strada Iancu Jianu, Calea Bucureşti şi bulevardul Carol I şi Calea Bucureşti cu strada Petre Ispirescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS