10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTemeliile Green Residence Craiova: atenţia faţă de clienţi şi calitatea vieţii

Temeliile Green Residence Craiova: atenţia faţă de clienţi şi calitatea vieţii

green residence

Grija faţă de client şi calitatea vieţii: acestea sunt cele două coordonate de bază ale proiectului dezvoltat de Lia Eco – Green Residence. În ultimii 35 de ani, dezvoltatorul Green Residence de pe strada Caracal a construit peste 1.500 de apartamente în Israel. Recent, a adus viziunea sa pe meleaguri noi, în Oltenia, unde a ridicat o clădire în spiritul inoculat de cultura ţării de origine – o clădire care să respecte cele mai exigente standarde ale calităţii şi care să le ofere celor care vor locui aici convingerea că au făcut cea mai bună alegere.
„Respectul pentru client, atenţia la detalii, gândul la calitate şi aspiraţia către lux, acestea sunt principiile de la care am pornit iniţiativa de a ridica această clădire unică, diferită. Este un proiect construit cu multă grijă, cu voinţă şi cu investiţii“, a declarat dezvoltatorul. „Un exemplu de atenţie la detalii este liftul spaţios. Am ales să construim un lift cu o capacitate de cinci persoane. În plus, acesta oferă acces la subsol, unde se află parcarea. Şi parcarea este foarte spaţioasă. Sunt 18 apartamente aici şi circa 25 de locuri de parcare, toate cu acces prin telecomandă. Chiar şi casa scării oglindeşte această minuţiozitate – spaţiul, granitul, balustradele din inox, ferestrele mari, care permit accesul luminii naturale, ţevile mascate. Totul înseamnă grijă, totul înseamnă investiţie. Nu am economisit nimic. Lucrurile mici sunt cele care conduc la lucrurile mari“.
Apartamentele sunt înalte (tavanul are aproape trei metri înălţime), grinda este încastrată în placă, iar fiecare zid are o centură de rezistenţă din fier care previne crăpăturile şi oferă mai multă siguranţă. „Am fost uimiţi să vedem că această centură nu se întâlneşte în România, la noi în ţară este obligatorie“. Fiecare dormitor din oferta standard are incluse jaluzele electrice exterioare de aluminiu, între apartamente există izolare fonică şi termică, termopanul are șapte camere, iar izolaţia exterioară este dalmatină, cu 15% mai eficientă faţă de orice izolaţie de polistiren alb. Fiecare apartament este prevăzut cu balcon, iar unele au două balcoane.
„Am optat pentru un design axat pe spaţii deschise, luminoase. Am gândit totul în amănunt. Pentru că atunci când construieşti ceva pe termen lung, trebuie să îţi respecţi clientul. Clientul nu trebuie să facă investiţii ulterioare. Am făcut un studiu în Craiova şi, pentru ceea ce oferim, nu numai că aceste apartamente nu sunt scumpe, dar sunt chiar avantajoase ca preţ. Clienţii noştri sunt isteţi, sunt oameni capabili de alegeri înţelepte, oameni care cunosc valoarea lucrurilor şi înţeleg noţiunea de calitate a vieţii“.
Green Residence oferă apartamente de două şi trei camere la gri, lăsându-le clienţilor posibilitatea de a-şi alege finisajele. Clădirea are cadastru şi nu este ipotecată, tot proiectul fiind realizat din investiţia proprie a dezvoltatorului. Astfel, apartamentele pot fi achiziţionate inclusiv prin programul Prima Casă.

SC LIAECO CONSTRUCTION & INVESTMENT LTD SRL
Green Residence
Str. Caracal, nr. 79B (la restaurantul Dacia), Craiova
Telefon 0765 220 105
E-mail [email protected]
Web: www.craiovaresidence.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS