15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateS-a prelungit termenul limită pentru depunerea dosarului în Programul "Rabla", pentru persoanele juridice

S-a prelungit termenul limită pentru depunerea dosarului în Programul „Rabla”, pentru persoanele juridice

Administrația Fondului pentru Mediu a anunţat că termenul limită pentru depunerea dosarelor în Programul „Rabla 2014”, pentru proprietarii persoane juridice şi pentru instituțiile publice a fost prelungit până pe 29 noiembrie 2014.

Termenul limită iniţial pentru depunerea dosarelor de acceptare a fost până la 30 septembrie 2014. În acest moment se află în dezbatere publică pe site-ul Ministerului Mediului și Schimbărilor Climatice un proiect de Ordin privind modificarea Ghidului de finanţare a Programului de Stimulare a  înnoirii Parcului auto naţional, prin care este prelungită data până la care proprietarii persoanele juridice se pot înscrie la producători. Este vorba de o prelungire până la data de 29 noiembrie 2014, astfel încât ultimii beneficiari, persoane juridice și instituții publice, care vor fi acceptaţi în program, să îşi poată realiza procedurile de achiziţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS