14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiovean cercetat pentru furt de carburant după ce a alimentat maşina fără să plătească

Craiovean cercetat pentru furt de carburant după ce a alimentat maşina fără să plătească

(Foto: tmpress.ro)
(Foto: tmpress.ro)

Un craiovean este cercetat pentru comiterea infracţiunii de furt calificat după ce a plecat dintr-o staţie PECO fără să plătească pentru carburantul cu care şi-a alimentat maşina.

Poliţiştii craioveni au fost sesizaţi vineri seara cu privire la acest incident, fiindu-le adus la cunoştinţă faptul că un tânăr a alimentat un autoturism marca Opel cu aproximativ 20 de litri de benzină şi a părăsit staţia PECO fără a achita contravaloarea combustibilului. În jurul orei 23:30, o patrulă de siguranță publică formată din poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie, aflată în serviciul de patrulare, a observat pe strada Îmăratul Traian, într-o parcare, un autoturism ce corespundea descrierilor. Lângă acesta a fost identificat Marcel Dudu, de 38 ani, din Craiova, proprietarul autoturismului, ale cărui semnalmente corespundeau cu ale tânărului care alimentase fără a achita contravaloarea combustibilului. În apropierea autoturismului a fost găsită o altă plăcuță cu număr de înmatriculare, iar în urma audierilor tânărul a recunoscut că a montat această plăcuţă pe autoturismul său, după care a mers la stația PECO unde a alimentat fără a achita contravaloarea combustibilului.

Poliţiştii craioveni au întocmit pe numele lui Marcel Dudu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS