20.7 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Camera Deputaţilor a dat aviz pentru începerea urmăririi penale a deputatului Valerian...

Camera Deputaţilor a dat aviz pentru începerea urmăririi penale a deputatului Valerian Vreme

-

Foto: www.zf.ro
Foto: www.zf.ro

Camera Deputatilor a avizat, în această după-amiază, cu 153 de voturi pentru, cererea DNA privind încuviinţarea începererii urmăririi penale a deputatului independent Valerian Vreme, fost ministru al Comunicaţiilor, transmite Hotnews.
Valerian Vreme este acuzat de procurorii DNA de abuz în serviciu în perioada în care a condus ministerul.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.