5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBozovic: Am format o familie frumoasă la Craiova

Bozovic: Am format o familie frumoasă la Craiova

Bozovic (la minge) se simte foarte bine la Craiova
Bozovic (la minge) se simte foarte bine la Craiova

Baschetbaliștii de la SCM-U Craiova au obținut aseară a doua victorie consecutivă în deplasare, după ce au învins cu scorul de 77-75 pe BC Mureș Târgu Mureș. După ce în runda inaugurală din Liga Națională au învins Energia, la Târgu Jiu, în ultima secundă, elevii lui Andelko Mandic au obținut ieri o victorie mare în „jungla” de la Târgu Mureș. SCM-U Craiova s-a instalat pe locul doi în clasament, având punctaj maxim, la fel ca și campioana CSU Asesoft Ploiești.

După meci, jucătorii craioveni au declarat la unison că au crezut în șansa lor din primul până în ultimul minut.
„Așa cum am declarat mereu, aceasta echipa are acel spirit oltenesc despre care am auzit atâtea lucruri bune. Nici un meci nu este pierdut dinainte. Sperăm să continuam în același mod la Mediaș, iar în primul meci de Liga Balcanică să umplem Sala Polivalentă”, a declarat Nikola Otovic, principalul marcator al Craiovei la Târgu Mureș, cu 19 puncte înscrise.

Colegul său Milivoje Bozovic a adăugat: „Toată lumea s-a dăruit sută la sută, iar când faci asta este imposibil ca lucrurile să nu se termine cu bine. Am format o familie frumoasă la Craiova și sper ca lumea sa vina alături de noi, pentru că doar așa vom fi mai puternici”.

Antrenorul Andeko Mandic s-a arătat mulțumit de evoluția echipei sale: „Tratăm fiecare meci la victorie. Ne-a ieșit și astăzi. Am crezut în șansa noastră. Sunt mulțumit de cum s-au prezentat băieții în acest meci, s-au dăruit din primul și până în ultimul minut”.
Managerul Marius Toma a lăudat prestația nou-venitului Ivan Bosnjak: „A fost un meci foarte echilibrat, în care băieții noștri au reușit să se impună în urma unui joc foarte bun. De remarcat Ivan Bosnjak, care după doar un antrenament cu echipa, în dimineața meciului, s-a integrat foarte bine și a contribuit la acest succes foarte important. Felicitări băieților și tehnicienilor pentru felul în care se pregătesc și abordează meciurile”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS