21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMehedinţi: Un bărbat care a încercat să se sinucidă, salvat de jurnalişti

Mehedinţi: Un bărbat care a încercat să se sinucidă, salvat de jurnalişti

Un bărbat, de 55 de ani, din comuna mehedinţeană Hinova, s-a spânzurat seara trecută, cel mai probabil nemaisuportând neajunsurile. Acesta locuia cu mama sa, care este aproape şi de care avea grijă în fiecare zi. Nefericitul incident a avut loc în curtea victimei, situată chiar în spatele primăriei din comună.
Bătrâna a fost cea care a sesizat că fiul său lipseşte prea mult şi crezând că i s-a întâmplat ceva a început să ceară ajutor la vecini.

Jurnaliştii sosiţi la faţa locului au fost cei care au făcut tot posibilul să ajute victima, care încă mai avea semne vitale. Cu greu au reuşit să îl coboare pe bărbat la pământ şi să îl elibereze din cablul cu care încercase să îşi ia zilele.
În cele din urmă medicii au ajuns la faţa locului şi după mai bine de jumătate de oră de resuscitare, victima a început să dea semne vitale, însă foarte slabe.

„Nu ştiu ce o fi avut, că nu ne-am certat! El era acolo tăia nişte lemne şi am văzut că nu mai vine. L-am stigat: Ioane, Ioane, el nimic. Şi atunci am început să ţip, eu nu văd aproape de loc. El avea grijă de mine, îmi dădea să mânânc, mă îngrijea!”, a povestit disperată mama victimei.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin unde medicii încearcă să îl ţină în viaţă, însă şansele de supravieţuire sunt foarte mici. Bărbatul este ţinut în viaţă doar de aparate. Poliţia a deschis o anchetă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS