10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCirculație închisă pentru lucrări pe strada Bariera Vâlcii

Circulație închisă pentru lucrări pe strada Bariera Vâlcii

Încep lucrările de reabilitare a carosabilului pe strada Bariera Vâlcii din Craiova. Conform unui comunicat de presă emis de Primăria Craiova, circulația rutieră pe strada amintită se va închide pe etape, începând de astăzi, în funcție de ritmul în care avansează lucrările. Traficul va fi deviat pe străzile adiacente.
Concret, în prima etapă va fi închis sectorul cuprins între str. Toamnei și str. Rozelor, iar devierea traficului local se va face pe relația str. Viilor – str. Teilor și, respectiv, str. Rozelor – Aleea I Șimnic. Pentru traficul de tranzit, circulația rutieră recomandată este pe relația bulevardul Dacia – Giratoriul Consul – Aleea IV Șimnic (DJ605) – Ocolitoarea de Nord (DN65F). Autoritatea locală solicită conducătorilor auto care tranzitează zona să circule cu atenție și să se conformeze semnalizărilor rutiere instituite.
Reabilitarea străzii Bariera Vâlcii este inclusă într-un proiect mai amplu, realizat din fonduri europene, din care fac parte și străzile Râului și Caracal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS