14.5 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCJ Mehedinţi a alocat 500.000 de lei pentru lucrări la Catedrala Episcopală din Drobeta Turnu Severin

CJ Mehedinţi a alocat 500.000 de lei pentru lucrări la Catedrala Episcopală din Drobeta Turnu Severin

Consiliul Judeţean (CJ) Mehedinţi a alocat din buget 500.000 de lei pentru continuarea lucrărilor la Catedrala Episcopală „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din Drobeta Turnu Severin, informează jurnalul.ro. Preşedintele CJ Mehedinţi, Adrian Duicu, a precizat că banii vor fi utilizaţi începând cu luna februarie, pentru pictura de interior, finisaje şi execuţia catapetesmei, astfel încât lucrările să fie finalizate cu ocazia Sărbătorii de Paşte. „Am considerat că este necesar să contribuim la realizarea acestui important obiectiv ortodox, situat în centrul municipiului Drobeta Turnu Severin. Suntem ortodocşi şi rolul nostru este să menţinem credinţa moştenită din străbuni”, a explicat Duicu.

Preşedintele CJ Mehedinţi a mai arătat că pentru alte 21 de biserici ortodoxe din judeţ a fost repartizată suma de 250.000 lei, banii fiind destinaţi unor lucrări de reabilitare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS