14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateIaşi: Bărbatul care şi-a înjunghiat mortal soţia este un fost pacient al Spitalul de Neuropsihiatrie Socola

Iaşi: Bărbatul care şi-a înjunghiat mortal soţia este un fost pacient al Spitalul de Neuropsihiatrie Socola

O femeie în vârstă de 39 de ani a fost ucisă aseară de fostul său soţ, într-un salon de coafură din Iaşi, informează jurnalul.ro. Incidentul s-a petrecut în cartierul studenţesc Tudor Vladimirescu, la câteva zile după ce femeia fusese internată într-un centru de protecţie a femeilor abuzate. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Iaşi, un apel telefonic la serviciul de urgenţă 112 a anunţat că un bărbat a agresat o femeie în incinta unui coafor. Incidentul s-a produs într-o debara din spatele coaforului, unde angajaţii îşi păstrau lucrurile personale. „S-a constatat că un bărbat a agresat una dintre angajatele coaforului, care era soţia sa. Deşi erau mai multe persoane în coafor, conflictul a avut loc exclusiv între cei doi. La scurt timp, femeia a murit din cauza multiplelor răni suferite, iar bărbatul a fost găsit cu răni la nivelul gâtului şi abdomenului. El a fost dus de echipajul SMURD la Spitalul Sfântul Spiridon. Cei doi aveau trei copii, dintre care unul este major”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Anca Vâijiac.

„Pacientul a fost adus în Unitatea de Primire a Urgenţelor de echipajul SMURD, cu o plagă înjunghiată în zona abdominală. în timpul intervenţiilor de stabilizare, a suferit un stop cardio-respirator, a fost resuscitat şi transferat în blocul operator, intervenţia chirugicală fiind în curs de desfăşurare. Prognosticul nostru este foarte rezervat în ceea ce priveşte şansele acestuia de supravieţuire”, a declarat pentru Agerpres conf.univ.dr Diana Cimpoeşu, coordonatorul UPU-SMURD Iaşi.

Potrivit medicilor, bărbatul figurează printre persoanele care au fost internate la Spitalul de Neuropsihiatrie Socola.

Luna trecută, femeia a depus la Poliţie o plângere în care îşi acuza soţul de agresiune şi alte violenţe, dar după o săptămână sesizarea a fost retrasă. În urmă cu trei zile, sătulă de gelozia şi agresiunile soţului, femeia a cerut sprijinul unor specialişti de la un adăpost pentru femeile care sunt victime ale violenţelor domestice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS