28.1 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitatePropunerea de arestare preventivă a lui Gheoghe Coman, trimisă de DNA la ÎCCJ. Dosarul va fi judecat astăzi

Propunerea de arestare preventivă a lui Gheoghe Coman, trimisă de DNA la ÎCCJ. Dosarul va fi judecat astăzi

UPDATE (17:10) Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a primit astăzi propunerea DNA de arestare preventivă a deputatului Gheorghe Coman, instanţa stabilind ca dosarul lui Coman să fie judecat în această seară, la ora 18:00, informează b1.ro.


(16:28) Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au trimis astăzi, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), propunerea de arestare preventivă a deputatului Gheorghe Coman, relatează b1.ro.Urmează ca dosarul să fie înregistrat şi să se stabilească o oră la care se va discuta solicitarea procurorilor. Tot astăzi, Camera Deputaţilor a dat vot favorabil pentru arestarea lui Coman, acesta fiind şi audiat la sediul central al DNA.

Gheorghe Coman este urmărit penal pentru fapte de corupţie, după ce a fost prins când primea 3.140 de lei pentru a menţine în funcţie un şef din Direcţia Sanitară Veterinară Buzău, parlamentarul fugind cu maşina în urma flagrantului organizat de procurorii DNA.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS