10.6 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateDeţinutul evadat aseară de la Jilava a fost prins azi-dimineaţă

Deţinutul evadat aseară de la Jilava a fost prins azi-dimineaţă

Un deţinut de la Penitenciarul Jilava evadat aseară, de la staţia de sortare deşeuri Glina, punctul de lucru la care era repartizat, a fost prins azi-dimineaţă, după aproape zece ore, în Voluntari, a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al unităţii de detenţie, Cristian Micu.
Acesta a precizat că deţinutul a fost prins în jurul orei 07.30, în zona gării din Voluntari. Acesta va fi ridicat de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov şi dus în unitatea de detenţie.

Cristian Micu a mai spus că urmează să se stabilească motivul pentru care bărbatul a evadat, în condiţiile în care în mai 2014 putea fi eliberat condiţionat. Deţinutul se numeşte Florentin Olteanu, are 32 de ani, este din comuna Măldeni, judeţul Teleorman şi execută la Penitenciarul Jilava o pedeapsă de doi ani de închisoare pentru furt calificat. Bărbatul, care executa pedeapsa în regim semideschis, a evadat marţi, în jurul orei 21.20, de la punctul de lucru la care era repartizat, respectiv staţia de sortare deşeuri Glina, a spus Cristian Micu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS