21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateItalia: Liderul unui clan mafiot a fost mâncat de viu de porci

Italia: Liderul unui clan mafiot a fost mâncat de viu de porci

Liderul unui clan al grupării infracţionale ‘Ndrangheta, activă în sudul Italiei, a fost răpit de facţiuni rivale, care, după ce l-au bătut cu răngi, l-au dat „de mâncare” la porci, relatează site-ul ziarului Il Fatto Quotidiano, citat de Mediafax. Francesco Raccosta, liderul unui clan al organizaţiei calabreze ‘Ndrangheta, a dispărut în martie 2012, fiind răpit de o grupare rivală ca răzbunare faţă de asasinarea unuia dintre adversarii săi, Domenico Bonarrigo.

Cadavrul lui Raccosta nu a fost găsit. Pe baza afirmaţiilor făcute de unul dintre presupuşii asasini, interceptat de autorităţi, anchetatorii au stabilit că Raccosta a fost bătut cu răngi, după care a fost aruncat la porci, care l-au mâncat de viu.

Autorităţile italiene au ajuns la această concluzie după interceptarea telefonului unuia dintre presupuşii asasini, Simone Pepe, în vârstă de 24 de ani. „A fost o satisfacţie să îl auzim cum ţipa… Nu vă puteţi imagina cum ţipa… Eu nu am mai văzut să fi rămas ceva din el după ce a fost mâncat de porci… Alţii au văzut unele resturi. Eu nu am mai văzut nimic. Cum mâncau acei porci!”, a spus Pepe.

Asasinatele sunt rezultatul rivalităţii care durează de 60 de ani între clanurile mafiote Ferraro-Raccosta şi Polimeni-Mazzagatti-Bonarrigo, active în zona Oppido Mamertina, în regiunea italiană Calabria (sud). Autorităţile italiene au arestat 20 de suspecţi în acest caz.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS