24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBăsescu participă în această dimineaţă la parada de Ziua Naţională

Băsescu participă în această dimineaţă la parada de Ziua Naţională

Preşedintele Traian Băsescu va participa, în această dimineaţă, de la ora 11.00, la parada militară organizată în Piaţa Arcului de Triumf, iar de la ora 18.00 va oferi o recepţie, la Palatul Cotroceni, cu prilejul Zilei Naţionale a României, informează Mediafax. Potrivit anunţului transmis de Administraţia Prezidenţială privind programul public al şefului statului pentru ziua de 1 decembrie, preşedintele Băsescu va participa, de la ora 11.00, în Piaţa Arcului de Triumf din Bucureşti, la ceremonialul militar organizat cu ocazia Zilei Naţionale a României.

De la ora 14.00, preşedintele va avea, la Palatul Cotroceni, o videoconferinţă cu militarii români aflaţi în teatrele de operaţii din Afganistan, Kosovo şi Bosnia-Herţegovina, iar de la ora 17.00, în Sala Unirii, va fi organizată o ceremonie de avansare a unor ofiţeri cu ocazia Zilei Naţionale. De la ora 18.00, la Sala Unirii a Palatului Cotroceni urmează să aibă loc recepţia oferită de preşedintele Traian Băsescu cu prilejul Zilei Naţionale a României.

Premierul Victor Ponta va participa, duminică, la ora 10.00, la Ziua Porţilor Deschise de la Palatul Victoria, iar la ora 10.05 va asista la dezvelirea Drapelului Naţional instalat pe frontispiciul clădirii, pentru ca la ora 11.00 să asiste la festivităţile organizate la Arcul de Triumf. Palatul Victoria va fi deschis publicului în intervalul orar 9.00-15.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS