15.6 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateBucureşti: Atac armat produs aseară în cartierul Militari, Parchetul Curţii de Apel a preluat dosarul

Bucureşti: Atac armat produs aseară în cartierul Militari, Parchetul Curţii de Apel a preluat dosarul

Dosarul atacului armat produs aseară în Capitală, în urma căruia trei oameni au fost împuşcaţi, a fost preluat de Parchetul Curţii de Apel, informează b1.ro. „A avut loc o altercaţie în care s-a folosit o armă de foc neletală”, a explicat Cristian Simion, şeful Secţiei de Poliţie 20. Trei persoane au căzut victime atacului armat. Anchetatorii spun că scandalul ar fi pornit chiar în magazin, unde două surori au fost certate de un bărbat aflat cu fiica lui la cumpărături, pentru că nu voiau să stea la coadă. Imediat după ce au ieşit din magazin, a apărut fratele celor două femei care a scos un pistol cu bile de cauciuc şi a început să tragă. Bărbatul a fost rănit în umăr, iar fiica sa de 23 de ani a fost împuşcată în faţă. De asemenea, un vecin care le sărise în ajutor a fost rănit. La secţia 20 Poliţie au dat deja explicaţii mai multe persoane în acest caz. În timpul audierilor, un echipaj SMURD a fost chemat pentru a oferi îngrijiri medicale unei femei. Poliţiştii l-au identifcat pe atacator, care a fugit de la locul incidentului cu o maşină de lux, dar nu l-au prins încă.

”Nu ne protejăm, nu suntem clan, suntem magistraţi”, spune tatăl suspectului. Avocata surorilor suspectului a explicat faptul că una dintre femei este avocat şi din această cauză ancheta a fost preluată de Parchetul Curţii de Apel. ”Cauza urmează să se decline la Parchetul Curţii de Apel, fetele nu au dat deocamdată nici o declaraţie, sunt foarte obosite, la cea mică a fost salvarea, cealaltă prezintă atacuri de panică”, potrivit avocatei Veronica Popescu.

Zece persoane au mers la audieri la secţia 20 de Poliţie. Printre acestea, tatăl suspectului principal al atacului şi cele două surori de la care a început conflictul dintr-un magazin din cartierul Militari. La câteva ore după miezul nopţii, tatăl suspectului a mers la locul faptei însoţit de doi poliţişti şi s-a urcat într-o maşină de lux cu care cu care s-a întors la secţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS