20.6 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateMAE: Atenţionare de călătorie pentru Croaţia, după anunţarea unei greve generale în această ţară

MAE: Atenţionare de călătorie pentru Croaţia, după anunţarea unei greve generale în această ţară

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) atenţionează cetăţenii români care doresc să călătorească în următoarea perioadă în Croaţia, sau care se află deja pe teritoriul acestui stat, asupra faptului că începând de astăzi şi până mâine, la ora 0:00, aeroportul Pleso din Zagreb va fi închis din cauza desfăşurării unei greve generale. Toate zborurile programate în această perioadă au fost anulate, pasagerii care au cumpărat bilete pentru cursele cu destinaţia Zagreb având posibilitatea de a opta pentru relocare gratuită către unul din aeroporturile din Split, Ljubljana, Budapesta sau Graz, pentru returnarea banilor sau pentru bilete pentru o altă dată.

În cazul în care nu se va ajunge la un alt acord, greva va continua în perioada 26-28 noiembrie 2013, existând chiar posibilitatea declanşării grevei generale pe timp nelimitat, începând cu 2 decembrie 2013. Pentru a evita situaţiile neplăcute, cetăţenii români sunt sfătuiţi să contacteze, în prealabil, compania aeriană pentru reconfirmarea orarului de zbor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS