13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateJandarmeria Olt asigură ordinea publică la partidele de fotbal programate în weekend

Jandarmeria Olt asigură ordinea publică la partidele de fotbal programate în weekend

Jandarmii olteni vor asigura sâmbătă, 23 noiembrie, ordinea publică la următoarele partide de fotbal:
– F.C. Olt Slatina – C.S. Mioveni, în cadrul Ligii a-II-a de fotbal, începând cu ora 11:00, meci care se va desfăşura pe stadionul „1 Mai” din municipiul Slatina;
– C.S. Vişina Nouă – Chiajna II, în cadrul Ligii a-III-a de fotbal, începând cu ora 14:00, pe stadionul „Sportul” din localitatea Vişina Nouă;
– F.C. Balş 2007 – C.S. Podari, în cadrul Ligii a-III-a de fotbal, începând cu ora 14:00, pe stadionul „Parc” din oraşul Balş.

Toate cele trei partide sunt considerate cu grad de risc scăzut.

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, în cooperare cu poliţia, vor avea misiunea de a asigura ordinea publică în zona imediată şi apropiată a stadioanelor, înainte, pe timpul şi după terminarea meciurilor de fotbal. Intervenţia în situaţii de urgenţă va fi asigurată de ISU Olt. Măsurile de ordine în interiorul stadioanelor vor fi asigurate de către agenţi de ordine din cadrul societăţilor/firmelor de pază cu care cluburile gazdă au încheiate contracte de prestări servicii. Porţile de acces în stadioane se vor deschide cu o oră înainte de începerea partidelor, accesul realizându-se de către agenţi din cadrul societăţilor/firmelor de pază cu care cluburile gazdă au încheiate contracte de prestări servicii.

Jandarmeria Olt recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente, subliniind că nu vor fi tolerate nici un fel de acţiuni de natură să tulbure buna desfăşurare a acestor evenimente.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS