13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDrobeta Turnu Severin are mai multe treceri de pietoni eronate

Drobeta Turnu Severin are mai multe treceri de pietoni eronate

\n

În urma sesizărilor noastre din articolul „Eurogara de şase milioane de euro fără sală de aşteptare“ apărut ieri în GdS, dintre care una viza faptul că trecerea de pietoni de lângă Eurogara din Drobeta Turnu Severin se opreşte, de fapt, într-un zid, autorităţile au luat decizia de a reface zebra, liniile fiind direcţionate spre o parcare.
Se pare că autorităţile municipale aveau nevoie doar de un imbold ca să îşi dea seama de erorile comise, pentru că ieri au trimis o armată de oameni să îndrepte greşeala. Mai mulţi muncitori au trasat liniile trecerii de pietoni de lângă eurogară, însă nici acum cursul acesteia nu este unul normal, pentru că se opreşte într-o parcare plină cu maşini.
„Le facem conform proiectului, le modificăm un pic să ducă spre parcare, apoi cu ieşire prin parc. Nu a fost făcută până acum pentru că nu prea o folosea nimeni, oamenii treceau pe pasarelă“, a spus unul dintre muncitori.
Parcarea eronată de lângă eurogară nu este singura care duce spre nicăieri, noi am mai descoperit încă două astfel de situaţii: o trecere de pietoni care se opreşte
într-un parc şi alta care dă în gardul unei gospodării.
Cu astfel de lucrări anapoda, Drobeta Turnu Severin chiar trebuie să intre în Guiness Book.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS