19.2 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSenatorii vor lucra pe 25 şi 26 noiembrie în teritoriu, urmare a programului vizitei premierului chinez

Senatorii vor lucra pe 25 şi 26 noiembrie în teritoriu, urmare a programului vizitei premierului chinez

Plenul Senatului a decis, azi, ca senatorii să activeze în teritoriu săptămâna viitoare luni şi marţi, 25 şi 26 noiembrie, deoarece la Palatul Parlamentului se va desfăşura întâlnirea prim-miniştrilor din China şi Europa Centrală şi de Est şi Forumul Economic China – Europa Centrală şi de Est. Potrivit Mediafax, decizia a fost criticată de senatorul PDL Nicolae Vlad Popa.

„Aş vrea să învederez Senatului că nu este normal, chiar dacă este o vizită extraordinar de importantă, ca programul acestei instituţii, cea mai importantă în legiferarea în ţara noastră, să fie modificat pe motivaţia respectivă, pentru că în nicio ţară din Europa, nici măcar la Parlamentul European, la cele mai înalte vizite nu există o perturbare a programului de lucru al Senatului”, a subliniat acesta.

În replică, senatorul PSD Georgică Severin a amintit că acelaşi Parlament, „cu amabilitate”, a acceptat modificarea programului de lucru când în Palatul Parlamentului a avu loc o reuniune a Partidului Popular European.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS