13.4 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateMacovei: Antonescu nu poate aspira la o susţinere din partea partidelor de dreapta

Macovei: Antonescu nu poate aspira la o susţinere din partea partidelor de dreapta

Europarlamentarul PDL Monica Macovei declară că liderul PNL, Crin Antonescu, este “profund nociv” pentru ţară, prin urmare acesta “nu poate aspira la o susținere politică pentru Președinție din partea partidelor de dreapta”, informează evz.ro.

„Crin Antonescu nu mai reprezintă de multă vreme doctrina de dreapta și nu poate aspira la o susținere politică pentru Președinție din partea partidelor de dreapta. Antonescu este, ca și Victor Ponta, un politician profund nociv, iar cariera lui politică trebuie să se încheie”, a scris Macovei pe blog.

„Antonescu, Ponta și USL au încercat o lovitură de stat în vara lui 2012, au încercat să își subordoneze instituțiile independente ale statului, au vrut să distrugă Curtea Constituțională și DNA. Antonescu, Ponta și USL ne sufocă cu biruri încercând să-și mascheze incompetența și dezastrul economic pe care l-au provocat. Ei au înscenat privatizări, au viciat proceduri și s-au jucat cu soarta salariaților, la Oltchim și CFR Marfă (…)”, afirmă Monica Macovei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS